Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú

2008.05.12

Facundo Arana

 

2006

 

Facundo AranaA színjátszás és a zene az a két pillanat, az a két kifejezési mód, amely a legközelebb visz a legnagyobb boldogsághoz, amit csak el tudok képzelni.

 

- 33 éves vagyok. Ez varázslatos életkor. Egy csomó mindent szeretek csinálni, aminek semmi köze a játszáshoz. Nagyon szeretek rajzolni. Szeretem a zenét. Imádok a szaxofonozni, énekelni, hegyet mászni. Szeretem a tengert, az utazásokat. Argentina óriási ország, és én nagyon szeretek Argentínában utazgatni. Úgy döntöttem, hogy idén nem fogok játszani, de ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy a pályám csúcsán vagy éppen a mélypontján vagyok-e.

 

Mit jelent számomra a nő? Van három lánytestvérem, van egy feleségem… Micsoda kérdés! A férfi él-hal a  nőért, ha kell háborúba mennek érte, tetszhalott lesz egy nő miatt, vagy akár meghal érte. A nő, a férfi számára a szerelmet jelenti és fordítva. Legalábbis remélem.

 

Ha nem lennék romantikus lélek, akkor azt hiszem, nem tudnám így végezni a munkámat.

 

Sose gondoltam volna, hogy a tévében fogok dolgozni. Sikeres pályafutásomat a ‘Vad angyal’ (Muneca Brava) című 1999-es telenovellának köszönhetem. Nagyon jó nemzetközi viszhangja volt, amely az idő múltával csak nőtt.

 

A ‘Bátor Juan atyát’ életművemnek tartom. A legmélyebb szenvedély keveredett az akcióval, a korszakkal, a cselekménnyel. Hatalmas produkció volt.

 

A szakmai jövőmről csak annyit, hogy most fogjuk elkezdeni a ‘Pol-ka’ cimű sorozat forgatását. Ugyanaz a produkciós iroda készít, amely a ‘Juan atyát’, de ez egy teljesen más történet lesz Natalia Oreiro-val. Kicsit a Vad Angyal történetét ismételjük. Egy vígjáték lesz telenovella elemekkel fűszerezve.

 

A “Látogatóban Mr Green-nél” cimű színházi darabban is játszok. Az a megtiszteltetés ért, hogy Pepe Soriano mellett debütálhatók. Vele dolgozni felér egy drámakurzussal, sőt ez maga az élet iskolája.

Forrás: www.romantica.tv

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.